Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meerdere formaten

€ 12,45

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95
€ 12,45
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bloemen bezorgen Zwolle

Iemand verrassen met een bloemrijke groet in Zwolle? Dat kan! Bloemen koop je gemakkelijk en snel op Tulpen.nl! Temidden van grachten en historische pracht, brengen wij de natuurlijke pracht direct naar de deur. Of het nu een stralend boeket voor een speciale dag is, of zomaar om iemand's dag op te fleuren, wij bezorgen bloemen in Zwolle voor iedere gelegenheid.


Waar bezorgen jullie allemaal bloemen in Zwolle?

Bloemen bezorgen wij onder andere in Zwolle Zuid en Zwolle Zeven Alleetjes. Dit zijn voor ons bekende gebieden. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer gebieden waar wij vaak bloemen bezorgen in Zwolle. We hebben een aantal gebieden voor je op een rijtje gezet:

-    Centrum / Binnenstad
-    Aa-landen
-    Assendorp
-    Berkum
-    Diezerpoort
-    Haerst-Tolhuislanden
-    Hanzeland
-    Stadshagen
-    Veerallee
-    Westenholte
-    Wijthmen
-    Windesheim
-    Wipstrik
-    Zwolle-Zuid


Aantal feiten over de stad Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Overijssel en telt 133.000 inwoners. Zwolle kwam door de handel over de rechtstreekse rivier de IJssel in de vroege Middeleeuwen tot bloei. Het rijke verleden van Zwolle is overal terug te vinden. Wist je dat onze bezorgservice 5x per week in Zwolle is te vinden?


Ken je de Sassenpoort in Zwolle al?

De Sassenpoort is een stadspoort in Zwolle die werd gebouwd eind van de 14e en begin van de 15e eeuw. De poort is als enige van de acht stadspoorten in Zwolle bewaard gebleven. Deze stadspoorten werden gebruikt om de stad te verdedigen. De poort is één van de mooiste monumenten in Zwolle en kan ook worden bezocht. Dus mocht je iemand in Zwolle willen verrassen met een cadeau? Laat een bos bloemen bezorgen en bezoek samen de Sassenpoort.


Peperbus

Zwolle heeft net zoals Utrecht, Groningen, Amersfoort, Tilburg en Leeuwarden een stadstoren. De toren heeft de naam ‘Onze Lieve Vrouwetoren’ ook wel ‘Peperbus’ genoemd. De stadstoren is 75 meter hoog. Wil je in de buurt van de Peperbus bloemen laten bezorgen? Dat kan! Wij kunnen namelijk overal in Zwolle bloemen bezorgen. Nog wat informatie over de toren:

-    De toren is een laatgotische middeleeuwse kruiskerk.
-    Onze Lieve Vrouwetoren heeft de bijnaam ‘Peperbus’ omdat de toren lijkt op ene peperbus.


Vraag en antwoord over bloemen bezorgen in Zwolle

Wil je bloemen laten bezorgen in Zwolle? Dan kunnen wij begrijpen dat je hier wat vragen over hebt. Hieronder vind je de meest gestelde vragen, inclusief antwoorden.


Lukt het om vandaag bloemen te bezorgen in Zwolle?

Vandaag bloemen bezorgen in Zwolle? Dat kan, maar dan had je gisteren je bestelling moeten plaatsen. Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, wordt de volgende dag geleverd.


In welk type boetten zijn jullie gespecialiseerd?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken en bezorgen van tulpenboeketten. Deze bezorgen wij zowel aan huis als door de brievenbus.


Wordt er track en trace informatie verstuurd van de bloemenbestelling?

Jazeker! Zodra je jouw betaling afrond, ontvang je direct een bevestigingsmail. Zodra ons de bestelling de deur uit gaat, ontvang je een track en trace mail. Met de code kun je jouw bestelling volgen totdat wij de bloemen in Zwolle hebben bezorgd.

Lees verder...