Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meerdere formaten

€ 13,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95
€ 13,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95

Meerdere formaten

Meerdere formaten

€ 12,95
€ 12,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bloemen bezorgen Groningen

Ben je op zoek naar de perfecte manier om je gevoelens over te brengen in Groningen? Of het nu gaat om een felicitatie, jubileum, hart onder de riem, bedankje of gewoon zomaar, onze bloemen bezorgen een boodschap van liefde, vreugde en waardering. Een bloemen cadeau is dus altijd goed!

Tulpen.nl is een online bloemenwinkel, wij bezorgen in heel Nederland, waaronder Groningen. We bieden een uitgebreid assortiment prachtige boeketten voor elke gelegenheid. Onze getalenteerde bloemisten combineren kleuren, geuren en texturen op harmonieuze wijze om een betoverende ervaring te creëren.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen de schoonheid van onze bloemen, maar ook onze toewijding aan uitmuntende service. We begrijpen hoe belangrijk het is om je emoties over te brengen. Daarom zorgen we ervoor dat elk boeket met zorg wordt samengesteld en met liefde in Groningen kan worden bezorgd.


Over de stad Groningen

De stad Groningen is de hoofdstad van de provincie Groningen. Veel bewoners van Groningen noemen de stad ook wel Stad of Grunnen. Groningen is een belangrijke en grote stad in Noord-Nederland en heeft daarmee een wezenlijke centrumfunctie voor de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. De stad is net zoals Leiden, Leeuwarden en Maastricht goed bereikbaar om bloemen te laten bezorgen.


Martinitoren 

De Martinitoren is de pracht van Groningen. De toren is ongeveer 100 meter hoog en zeker 500 jaar oud. Vroeger was de Martinitoren een oriëntatiepunt en uitkijktoren om de vijand in de gaten te houden. Hedendaags is het een toeristische trekpleister. De stad Groningen is rond deze toren aan de Grote Markt opgebouwd. De toren staat dus midden in het centrum van Groningen waar wij vaak bloemen bezorgen. Dit doen we bij mensen aan de deur of bijvoorbeeld op het werk.


De Wadden 

De Wadden zijn het meest bekende natuurgebied van Groningen. In dit stukje natuur is de invloed van de natuur duidelijk zichtbaar dankzij de getijdenwerking. Tijdens het vloed lijkt de zee ‘normaal’, maar tijdens het eb verdwijnt het water en komen de Wadden tevoorschijn. Vanuit de Noordpolderzijl in Groningen kan er op de bodem van de Waddenzee worden gelopen. Dit is een gebied waar wij moeilijk bloemen kunnen bezorgen.


Groninger Museum

Het bekendste museum van Groningen is het kunstmuseum. We rijden hier vaak langs om bij mensen aan huis bloemen te bezorgen. Het Groninger Museum is een postmodern gebouw midden in de diepenring vlakbij het Hoofdstation. Het museum is een plek waar schilderkunst, ontwerp, fotografie, mode, bloemen, toegepaste kunst en archeologie bij elkaar komen. Kortom; een bezoek aan het Groningen Museum is leuk om iemand mee te verrassen. Dat kun je natuurlijk het beste doen met een bos bloemen. Een mooi boeket kun je op iedere plaats in Groningen laten bezorgen.


(Online) winkelen in Groningen

Wie aan Groningen denkt, denkt waarschijnlijk ook aan winkelen. Dat kan online of juist offline in fysieke winkels. Het centrum van Groningen is namelijk gevuld met een veelzijdig aanbod aan winkels. De Grote Markt is het centrum van Groningen, met de bekende Martinitoren. Dit is een plek in Groningen waar wij vaak bloemen bezorgen. Op en rondom dit plein zijn diverse winkels, cafés en restaurants te vinden met mooie bloemen. Bij de Vismarkt en de Herestraat zijn er naast de grote winkelketens ook verschillende exclusievere boetiekjes te vinden. Vind je in stenen winkels niet wat je zoekt? Ga dan online winkelen in Groningen.


Wil je je waardering tonen aan iemand in Groningen door bloemen te bezorgen?

Laat een prachtig boeket bloemen bezorgen als teken van dankbaarheid.
1.    Maak een keuze uit meer dan 20 boeketten.
2.    Kies bijvoorbeeld de kleur roze, wit, rood, geel of paars.
3.    Voeg een kaart toe met persoonlijke boodschap.
4.    Kies iets extra’s zoals een bloemenvaas of een reep chocolade.
5.    Rond je bestelling af.


Ben je op zoek naar een last-minute cadeau-idee in Groningen?

Laat bloemen bezorgen in Groningen! Van een bloemen cadeau wordt iedereen blij. Bezorgd aan huis of door de brievenbus. Met bloemen sla je nooit de plank mis. Wist je dat wij ten alle tijden minimaal 7 dagen vaasgarantie bieden? De ontvanger kan dus een volle week van jouw bloemencadeau genieten!


Waarom bloemen geven en laten bezorgen in Groningen?

Er zijn verschillende redenen voor het laten bezorgen van bloemen in Groningen:
-    Je bent verliefd en jouw geliefde woont in Groningen. Laat een mooi boeket bezorgen!
-    Je vriend of vriendin is bijna jarig, hét moment om bloemen te versturen.
-    Wil je medeleven tonen of iemand troosten, zeg het met bloemen.
-    Je mist je familie in Groningen, stuur een vleugje geluk met bloemen die rechtstreeks naar hun deur worden bezorgd.


Ook in Groningen bezorgt Tulpen.nl

Heb je genoeg van standaard cadeaus? Laat bloemen bezorgen in Groningen voor een unieke en memorabele verrassing! Voor 12:00 uur besteld, morgen in de vaas!

Lees verder...