Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meerdere formaten

€ 12,45

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95
€ 12,45
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bloemen bezorgen Leiden

Heb je een vriend, vriendin, collega of andere bekende die in Leiden woont? En wil je diegene verrassen met iets leuks? Laat dan een bloemetje bezorgen. In onze webshop heb je keuze uit verschillende boeketten die je naar iemand in Leiden kun sturen. Voor ieder wat wils. Selecteer een boeket, geef aan of je iets extra’s wilt, zoals chocolade en/of een kaart. Rond je bestelling af en voila! Wij verpakken de bloemen en sturen deze op naar het adres dat jij hebt ingevoerd. Onze bezorgdienst gaat er voor zorgen dat de bloemen op tijd in Leiden worden bezorgd.


Wist je dit al over Leiden?

-    De stad heeft als bijnaam de Sleutelstad en is afkomstig van het stadswapen van Leiden.
-    De stad is belangrijk geworden in de Gouden eeuw.
-    Leiden is voornamelijk bekend geworden door de lakenhandel in de 17e eeuw.
-    Vanaf de 20e eeuw karakteriseerde Leiden zich voornamelijk als centrum van kennis en technologische ontwikkelingen en als toeristenstad.
-    De Universiteit van Leiden is de oudste Universiteit van Nederland.
-    Leiden staat bekend als studentenstad.
-    Leiden is een populaire stad om bloemen te laten bezorgen.


Bloemen laten bezorgen rondom het Rapenburg

Het Rapenburg is de belangrijkste en mooiste gracht in Leiden. Hier komen wij vaak om bloemen te laten bezorgen. Langs het Rapenburg staan mooie herenhuizen en men vindt hier ook de Horus Botanicus en het Rijksmuseum van Oudheden. Diverse disputen van Leidse studentenverenigingen hebben hier hun studentenhuizen. Bloemen bezorgen wij niet alleen in Leiden, maar in heel Nederland! O.a. in Amsterdam, Almere, Haarlem en Zwolle.


Rijksmuseum van Oudheden

Bekend in Leiden is het Rijksmuseum van Oudheden. Gevestigd aan de belangrijkste gracht van de stad. Het Rijksmuseum heeft de grootste archeologische collectie van Nederland. Het museum bezit een zeer bijzondere collectie van oudheidkundige vondsten, het museum heeft zelfs een echte Egyptische tempel in bezit. Wil je bloemen bezorgen in Leiden en wil je nog iets extra’s geven? Geef dan twee toegangstickets van het Rijksmuseum van Oudheden.


Ook tijdens het Leidens ontzet bezorgt Tulpen.nl

Bloemen bezorgen wij het hele jaar in Leiden, dus ook tijdens het Leidens ontzet. Dit wordt ieder jaar op 3 oktober gevierd en verwijst naar het einde van het Spaanse beleg van Leiden op 3 oktober 1574. De uitgehongerde inwoners werden die dag bevrijd voor de Watergeuzen die vervolgens haringen en witte broden uitdeelden aan de inwoners. Tegenwoordig is het nog steeds een traditie om op 3 oktober haring en witbrood te eten. Tijdens het Leidens ontzet is het feest in Leiden! Wil je iemand verrassen door het versturen van bloemen? Doe dat dan tijdens dit jaarlijkse feest!


Vragen over het bezorgen van bloemen in Leiden

Wil je bloemen laten bezorgen in Leiden? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je mogelijk een aantal vragen hebt. We hebben hieronder de meest gestelde vragen voor je uitgelicht:


Welke soorten bloemen kan ik bestellen voor bezorging in Leiden?

Je kunt bij ons het hele jaar online tulpen bestellen. In de vorm van een boeket of door de brievenbus. Vanaf september t/m december kun je óók tulpenbollen bij ons kopen.


Komen bloemen rechtstreeks uit jullie eigen kwekerij?

Jazeker! Dat is ook de reden waarom wij minimaal 7 dagen vaasgarantie kunnen bieden. Bloemen komen uit onze eigen kwekerij en zijn daarom super vers!


Is het mogelijk om vandaag bloemen te bezorgen in Leiden?

Bloemen bezorgen wij binnen 24 uur. Vandaag voor 12.00 uur besteld, wordt morgen bezorgd. Je kunt natuurlijk ook een andere bezorgdag kiezen.


Biedt u naast bloemen nog andere geschenkopties aan, zoals chocolaatjes, vazen en knuffels?

Ja, tijdens het bestellen kun je extra items aan je bestelling toevoegen. Denk aan een reep chocolade, een tulpenvaas glas, knuffel, stroopwafels of zelfs tulpensokken. Dus wil je bloemen bezorgen in Leiden? Plaats dan vandaag je bestelling!

Lees verder...