Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meerdere formaten

€ 12,45

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95
€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95
€ 12,45
€ 10,95
€ 10,95

Meerdere formaten

€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
€ 10,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bloemen bezorgen Haarlem

Woont je vriend, vriendin of familielid in Haarlem en wil je hem of haar verrassen? Laat een boeket prachtige bloemen bezorgen. Ervaar de magie van bloemen bezorgen in Haarlem. Bij elke klik op onze site brengen we emoties tot leven met prachtige bloemen bezorgen Haarlem. Voor verjaardagen, jubilea of zomaar - onze bloemisten in Haarlem stellen kunstzinnige bloemencreatie samen. Bestel nu voor een vleugje Haarlem in een boeket!


Wist je dit al over Haarlem?

-    In Haarlem wonen 160.000 mensen. Wie van deze 160.000 mensen verras jij met bloemen?
-    In 1245 kreeg Haarlem de eerste stadsrechten.
-    De stad Haarlem wordt steeds meer een forenzenstad voor de mensen die in Amsterdam wonen, omdat de huizenprijzen in Haarlem niet zo hoog zijn als in Amsterdam.
-    Haarlem wordt ook wel ‘Klein-Amsterdam’ genoemd, dit is vooral een verwijzing naar het uiterlijk van de stad.
-    Een andere bijnaam voor de stad is ‘Spaarnestad’ vanwege haar ligging aan rivier de Spaarne.


Bloemen bezorgen rondom het Teylers Museum in Haarlem

Ken je het Teylers museum al? Het Teylers Museum is het eerste en oudste museum van Nederland in Haarlem. Het museum opende zijn deuren voor publiek in 1784. Het museum bezit eeuwenoude fossielen, mineralen, natuurkundige instrumenten, munten, schilderijen, stenen, boeken en platen van artiesten zoals Rembrandt en Michelangelo. Daarnaast is het museum ook een bezienswaardigheid op zich. De Ovale Zaal in het Teylers Museum is een van de mooiste museumzalen ter wereld. Tip: is er binnenkort iemand jarig? Geef een bezoek aan dit museum en laat daarnaast mooie bloemen bezorgen in Haarlem.

Bij bezorgen overigens door heel Nederland bloemen. Dus ook in andere grote steden zoals Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Groningen.


Grote markt

De Grote Markt in Haarlem is een groot plein waaraan diverse oude en bekende bouwwerken liggen, zoals de Grote Kerk en het stadhuis. De Grote Kerk, ook wel bekend als de Sint-Bavokerk is een middeleeuwse kruiskerk. De kerk is oorspronkelijk als katholieke kerk gebouwd, maar na de reformatie werd de kerk een protestante kerk. Tegenwoordig is de kerk nog altijd een plaats van samenkomst voor de wijkgemeente Centrum van de Protestantse Gemeente te Haarlem. Onze bezorgdienst is geregeld in de buurt van de Grote Markt. Er zijn veel huizen in de omgeving waarbij wij bloemen aan huis bezorgen.


Vragen over bloemen laten bezorgen in Haarlem

Als je bloemen wilt laten bezorgen in Haarlem, dan kunnen wij ons voorstellen dat je hierover wat vragen hebt. Hieronder vind je de meest gestelde vragen.


Wat zijn de bezorgkosten voor het leveren van bloemen in Haarlem?

Dat is afhankelijk van het product dat je besteld. Bezorgkosten van bloemen die door de brievenbus passen bedragen €3,95. De bezorgkosten voor alle andere bloemen zijn €5,95.


Kan ik een persoonlijk bericht toevoegen aan de bloemen die ik laat bezorgen?

Ja dat kan. Kies eerst een kleur en klik op bestellen. Daarna krijg je de mogelijkheid om een persoonlijk bericht achter te laten. Na het online kopen van de bloemen, printen wij de tekst op een bijpassende kaart en voegen deze toe aan jouw bestelling.


Zijn er opties voor spoedlevering als ik last-minute bloemen wil bestellen?

Bloemen bezorgen wij binnen 24 uur in Haarlem. Zorg er wel voor dat je voor 12:00 uur jouw bestelling plaatst.


Bezorgen jullie overal in Haarlem bloemen?

Jazeker! Wij bezorgen onder andere in:
-    Haarlem Centrum, waaronder de Gouden Straatjes
-    Haarlem Noord
-    Haarlem Oost
-    Haarlem Zuid-West
-    Haarlem Schalkwijk


Werkt u samen met lokale bloemisten in Haarlem voor de bezorging?

Nee, dat doen we niet. Alle bloemen die je bij ons kunt bestellen, komen uit eigen kwekerij. Op die manier hebben we volledig in de hand dat we jouw bestelling op tijd kunnen bezorgen. Ook kunnen we daardoor 100% versheid garanderen. Dus wil je bloemen laten bezorgen in Haarlem? Kies dan een bedrijf waar je écht op kunt bouwen en dat is Tulpen.nl!


Hoe kan ik de status van mijn bloemenbestelling volgen?

Kies je ervoor om bloemen te laten bezorgen in Haarlem? Plaats dan je bestelling en je ontvangt direct daarna een bevestigingsmail en vlak daarna een track & trace email. Daardoor kun je jouw bloemenbestelling volgen totdat de bloemen in Haarlem zijn bezorgd.

Lees verder...