Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meerdere formaten

€ 13,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95
€ 13,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 11,95 € 12,95
€ 12,95
€ 12,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bloemen bezorgen Utrecht

Ben je op zoek naar mooie bloemen die je in Utrecht kan laten bezorgen? Dan ben je bij Tulpen.nl aan het juiste adres! Wij hebben de mooiste bloemen voor speciale gelegenheden of gewoon omdat u iemand een mooi gebaar wilt maken. In onze webshop vind je een grote selectie aan buitengewone bloemen die afgestemd kunnen worden op jouw behoeften.

Bestel eenvoudig online en ons team zorgt voor een superieure bezorging. Wat onze bloemen bezorging in Utrecht ook bijzonder maakt, is dat we de bloemen rechtstreeks uit onze lokale kwekerij halen. Hierdoor ben je geen tijd kwijt aan het zoeken naar een mooi boeket verse bloemen. Geniet daarom van onze bezorgservice. Bloemen bezorgen in Utrecht doen wij wekelijks van dinsdag t/m zaterdag.


Wist je dit al over de stad Utrecht?

Utrecht is een aantrekkelijke en centraal gelegen stad. Het is de hoofdstad van de provincie Utrecht. De stad is qua inwoneraantal de vierde gemeente van Nederland. In 1122 kreeg de stad als een van de eerste steden stadsrechten. Dankzij de centrale ligging van Utrecht aan de rivier de Rijn groeide Utrecht in de 13e en 14e eeuw uit tot een van de belangrijkste handelssteden van Europa. Utrecht is de snelst groeiende stad en het belangrijkste wegen- en spoorwegknooppunt van Nederland. Door de goede bereikbaarheid kost het ons geen moeite om tijdig bloemen te bezorgen in Utrecht. Kies o.a. uit brievenbus bloemen, brievenbus tulpen, pioentulpen of pioenrozen.


Centraal Museum

Het Centraal Museum existeert sinds 1838 en is daarmee het oudste stedelijk museum van Nederland. Het museum is gesetteld in een voormalig Middeleeuws klooster en bestaat uit diverse gebouwen en een grote binnentuin. Het museum beheert een uiteenlopende verzameling kunst, stadsgeschiedenis, mode en toegepaste kunst. Wij zijn al vaak bij het Centraal Museum in de buurt geweest voor het bezorgen van bloemen in Utrecht.


Domtoren

De Domtoren is óók super bekend! Midden in het Centrum van Utrecht, omringd door veel verschillende bloemen. De toren is de hoogste en oudste van Nederland. De Dom is gebouwd tussen 1321 en 1382 en is 112 meter hoog. De Dom van Utrecht is open voor het publiek en biedt na 465 treden omhoog een prachtig uitzicht over de stad en omgeving. Naast bloemen kun je vanaf die hoogte een groot landschap zien.


Oude Gracht

De Oude Gracht is de bekendste gracht in Utrecht. De Oude Gracht vormt de verbinding tussen de Vecht en de Kromme Rijn en loopt daarmee dwars door het centrum van Utrecht. De Oude Gracht in Utrecht is omringd door horeca waar vaak bloemen worden bezorgd.


Neude

De Neude is een plein in het centrum van Utrecht met veel gezellige horecazaken en andere gelegenheden om wat te eten en drinken. De Neude was ooit een moeras, de naam stamt af van ‘node’ en dat betekent moeras. Bij dit plein staan diverse bijzondere gebouwen waaronder de Neudeflat, de bibliotheek in het voormalige postkantoor en de voormalige apotheek ‘De Liefde’.


Kunnen bloemen overal in Utrecht worden bezorgd?

Jazeker! Wil je bloemen laten bezorgen in Utrecht? Wij rijden dagelijks in Utrecht Centrum, Leidsche Rijn en Zuilen. Ook bezorgen wij geregeld beterschap bloemen in het UMC van Utrecht.


Is het mogelijk om vandaag bloemen te bezorgen in Utrecht?

Als je op werkdagen voor 12:00 uur je bestelling plaatst, dan kunnen we de bloemen de volgende dag in Utrecht bezorgen. Wij bezorgen overigens door heel Nederland. Dus ook in steden zoals Nijmegen, Breda, Arnhem en Enschede.


Is bloemen bezorgen in Utrecht Centrum mogelijk?

Ja, dat is zeker mogelijk. Wij kunnen overal in Utrecht bloemen bezorgen.


Andere vragen over het bezorgen van bloemen in Utrecht?

Neem dan contact op met onze bloemspecialisten. We staan je graag te woord.

Lees verder...