Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Store USPs
homepage_usps

Direct uit de kas!

Vóór 12:00 uur besteld, morgen bezorgd!

7 Dagen vaasgarantie!

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Meerdere formaten

€ 13,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95

Meerdere formaten

€ 12,95
€ 13,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 12,95
€ 11,95 € 12,95
€ 12,95
€ 12,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bloemen bezorgen Leeuwarden

Leeuwarden is een stad in Noord-Nederland en de hoofdstad van de provincie Friesland. De stad Leeuwarden wordt in het Fries ook wel Ljouwert genoemd. Leeuwarden is een populaire stad voor het bezorgen van bloemen. De mensen in Leeuwarden zijn vriendelijk en verrassen elkaar geregeld.

Op zoek naar een betoverende manier om je genegenheid te tonen? Overweeg dan om bloemen te laten bezorgen in Leeuwarden, de bruisende hoofdstad van Friesland. Bloemen zijn een tijdloos geschenk dat geschikt is voor allerlei gelegenheden, of het nu gaat om verjaardagen, jubilea, bruiloften of gewoon om iemand op te fleuren. Het is altijd leuk om gefeliciteerd bloemen te versturen of pioenrozen te kopen.


Bloemen bezorgen rondom het Stadhouderlijk Hof

In het centrum van Leeuwarden staat het paleis van Leeuwarden: Het Stadhouderlijk Hof. We zijn vaak in de buurt van het paleis voor het bezorgen van bloemen in Leeuwarden. Wist je dat het Stadhouderlijk Hof tot 1971 het paleis van de koninklijke familie was? In het paleis woonde de Friese tak van de familie van Oranje. In 1971 verkocht koningin Juliana het Stadhouderlijk hof aan de gemeente Leeuwarden. In 1995 werd het paleis verkocht aan de Stichting Monuminten yn Fryslân (monumenten in Friesland). Sinds 1996 is in het pand een hotel gevestigd, genaamd: Hotel Paleis Het Stadhouderlijk Hof.


Leuke weetjes over de stad Leeuwarden

-    We bezorgen vaak bloemen rondom de Prinsentuin. Dit is één van de meest populaire parken van Leeuwarden. Andere steden zoals Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn ook populair.
-    De Grote of Jacobijnerkerk is de oudste kerk van Leeuwarden. De kerk wordt tegenwoordig gebruikt voor diverse activiteiten zoals congressen, concerten, vergaderingen, lezingen en feesten.
-    De Waag is één van de belangrijkste monumentale gebouwen dat centraal op de Nieuwestad staat.


Bezoek de Oldehoven

Bloemen bezorgen in Leeuwarden is altijd een goed idee. Maar samen de Oldehoven bezoeken is óók leuk! De Oldehoven is een 16e-eeuwse toren die voornamelijk opvalt dankzij de vrijstaande positie op een enorm plein. Daarnaast is de Oldehoven een bijzondere bezienswaardigheid omdat hij schever staat dan de beroemde toren van Pisa. De toren staat maar liefst 4,72 graden uit het lood.


Waarom bloemen bezorgen in Leeuwarden door Tulpen.nl?

1.    Ruime keuze: In onze webshop voor klanten uit Leeuwarden bieden we een uitgebreide selectie van verse bloemen aan. Variërend van prachtige roze bloemen tot kleurrijke gemengde bloemen. We hebben voor elk wat wils.

2.    Versheid gegarandeerd: Onze bloemen worden met de grootste zorg geselecteerd en meteen na het plukken vers geleverd. We zorgen ervoor dat de ontvanger kan genieten van bloemen die lang meegaan en hun schoonheid behouden.

3.    Snelle levering: Wij begrijpen dat timing belangrijk is bij het bezorgen van bloemen in Leeuwarden. Daarom bieden we snelle leveringsopties aan, zodat je je geliefden kunt verrassen wanneer je maar wilt.

4.    Maak het persoonlijk: Voeg een persoonlijke boodschap toe aan je bloemengroet om je gevoelens extra speciaal te maken. Onze bloemisten zorgen ervoor dat de boodschap zorgvuldig wordt overgebracht.

5.    Duurzaamheid: We streven ernaar om milieubewuste keuzes te maken in onze bloemenproductie en -levering, en we gebruiken verantwoorde methoden om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.


Bos bloemen laten bezorgen Leeuwarden

Bloemen versturen naar een adres in Leeuwarden? Maak snel je keuze. Kies voor brievenbus bloemen, beterschap bloemen, een tulpenschoof of pioentulpen. Een bos bloemen kun je morgen al laten bezorgen. Mocht je vragen hebben over het laten bezorgen van bloemen in Leeuwarden, neem dan contact met ons op.

Lees verder...