Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Sint brievenbus tulpenpakket

Uitverkocht
€ 14,95

Op zoek naar het perfecte Sintcadeau? Dan is ons Sint brievenbus tulpenpakket precies wat je zoekt!

  • Direct van eigen kwekerij!
  • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
  • Kies zelf een dag om te bezorgen.
  • Verpakt in cadeauverpakking.
  • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Het brievenbusdoosje bevat 10 multicolour tulpen, een heerlijke Tony Sint reep en een vouwvaasje, zodat je de tulpen direct een mooi plekje kunt geven! Vraag hier een offerte op maat aan. 

Over onze Sint tulpen

Ons zorgvuldig samengestelde Sint brievenbus tulpenpakket is het perfecte cadeau voor de sint. Het pakket bevat 10 warme multicolour tulpen. De perfecte match voor de decembermaand!

In dit brievenbuspakket ontvang je 10 multicolour tulpen, een heerlijke Sint reep van Tony Chocolonely, en een handig opvouwbaar vaasje, zodat je de tulpen direct een mooie plek kunt geven! Voeg eenvoudig een persoonlijke boodschap toe, en wij zorgen ervoor dat het kaartje netjes wordt bijgevoegd. Om volop te genieten van de schitterende kleuren van de tulpen, raden we aan de bijgevoegde flyer met verzorgingstips nauwkeurig op te volgen. Het pakket wordt gemakkelijk door de brievenbus bezorgd, zonder dat er iemand thuis hoeft te zijn!

Sint-tulpen verzorgen

Om optimaal te genieten van de schitterende warme multicolour tulpen, is het essentieel om ze goed te verzorgen. Volg deze eenvoudige stappen om minstens een week lang van de tulpenpracht te genieten:

  1. Gebruik een schone vaas om de tulpen in te zetten. Snijd een klein stukje van de onderkant van de stelen af voordat je ze in de vaas plaatst. Hierdoor kunnen de tulpen beter water opnemen.

  2. Zorg ervoor dat de tulpen op kamertemperatuur blijven om ze in optimale conditie te houden. Vermijd het plaatsen van de tulpen in de buurt van fruit.

  3. Ververs regelmatig het water in de vaas, bij voorkeur om de twee dagen. Snijd tevens telkens een klein stukje van de stelen af voordat je de tulpen terugplaatst. Dit bevordert de wateropname en verlengt de levensduur van de bloemen.

Door deze eenvoudige verzorgingstips te volgen, kun je nog langer genieten van je tulpen!