Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Verras op Nationale Vrijwilligersdag

Nationale Vrijwilligersdag is een dag om vrijwilligerswerk te vieren en vrijwilligers te bedanken. Het wordt elk jaar op 7 december gevierd. In Nederland zijn er ongeveer 4,5 miljoen vrijwilligers actief. Zij zetten zicht in voor allerlei goede doelen, zoals hulp aan ouderen, kinderen, dieren of het milieu. Vrijwilligerswerk is belangrijk voor de samenleving, omdat het helpt om de wereld een betere plek te maken.

Vrijwilligersdag, Dag van de Vrijwilliger, tulpen

Op Nationale Vrijwilligersdag worden er door het hele land allerlei activiteiten georganiseerd om vrijwilligerswerk te promoten. Zo zijn er informatiemarkten, workshops en demonstraties. Ook worden er vaak vrijwilligersawards uitgereikt aan mensen die zich bijzonder hebben ingezet voor het vrijwilligerswerk. Deze dag is hét moment om deze vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Verras met tulpen

Dit kan bijvoorbeeld door deze mensen op deze dag een prachtig tulpenboeket te geven. Door te kiezen voor een tulpenboeket geef je een duurzaam geschenk. Tevens staat de tulp symbool voor waardering, waardoor deze dan ook erg toepasselijk zijn op deze dag. Als je geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk, kun je op de website van platform vrijwillige inzet of NL voor elkaar terecht. Daar vind je informatie over allerlei soorten vrijwilligerswerk en hoe je je kunt aanmelden.

Gerelateerde Producten
€ 24,95
€ 22,95
€ 22,95
€ 22,95