Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Hartstichting brievenbus tulpen

Uitverkocht
€ 10,95

Verras iemand met deze prachtige bos rode brievenbustulpen en steun tegelijk de Hartstichting! Dat geeft toch een dubbel goed gevoel? Van elk brievenbusdoosje doneren wij € 2,50 aan het belangrijke werk van de Hartstichting!

  • Direct van eigen kwekerij!
  • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
  • Kies zelf een dag om te bezorgen.
  • Verpakt in cadeauverpakking.
  • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Het brievenbusdoosje bevat 10 rode tulpen en kan naar wens worden samengesteld, inclusief kaartje en vouwvaasje. Dankzij onze slimme verpakking hoef je je geen zorgen te maken over de bezorging en kan het doosje gewoon door de brievenbus. 

Over onze rode Hartstichting brievenbus tulpen

Bent u op zoek naar een manier om wat liefde en vreugde in het leven van iemand te brengen, en tegelijkertijd een goed doel te steunen? Dan zijn onze schitterende rode Hartstichting tulpen het ideale geschenk! Het brievenbusdoosje bevat 10 prachtige rode tulpen en is zorgvuldig verpakt, waardoor het een uitstekend cadeau is om te schenken of om uzelf mee te verwennen. Naast de bijgevoegde Hartstichting flyer met handige verzorgingstips, heb je ook de mogelijkheid om eenvoudig een persoonlijke boodschap toe te voegen.

Met de eenvoudige verzorgingstips die u op onze bijgevoegde flyer vindt, kun je volop genieten van de kleurrijke pracht van de tulpen en er langer van genieten. Dus waar wacht je nog op? Verras met tulpen en steun de Hartstichting

Rode tulpen verzorgen

Om volop te genieten van jouw prachtige rode brievenbustulpen, zijn deze handige verzorgingstips onmisbaar:

Begin met het selecteren van een schone vaas en snijd vervolgens een klein stukje van de onderkant van de stelen af voordat je ze in het water plaatst. Vul de vaas met koel en helder water om de tulpen fris te houden.

Zorg ervoor dat de tulpen niet direct worden blootgesteld aan zonlicht of tocht, aangezien dit de bloei kan versnellen en hun levensduur kan verkorten. Het is ook essentieel om de tulpen uit de buurt van fruit te houden, omdat fruit ethyleengas afgeeft, wat de bloemen kan doen verwelken.

Volg deze eenvoudige maar doeltreffende verzorgingstips, en je zult gegarandeerd zeven dagen lang kunnen genieten van de pracht van jouw rode brievenbustulpen!