Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Tulpenbollen - Multicolour (warm)

Uitverkocht

Deze tulpenbollen laten je tuin of balkon in het voorjaar prachtig kleuren! Gegarandeerd een vrolijk voorjaarsgevoel dus! Perfect geschikt als cadeau of relatiegeschenk.

  • Rechtstreeks van eigen kwekerij!
  • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
  • Kies zelf een dag om te bezorgen.
  • Verpakt in cadeauverpakking.
  • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Onze 10 tulpenbollen worden door de brievenbus bezorgd in onze speciale brievenbusverpakking. 20 tulpenbollen worden bezorgd in een luxe cadeauverpakking. 

 

Over tulpenbollen - Multicolour

Onze tulpenbollen zijn het perfecte cadeau of relatiegeschenk! Je kunt de tulpenbollen al planten vanaf september, ongeveer tot en met december (bij voorkeur vóór de eerste echte nachtvorst). Bollen planten is een dankbaar werk, maar je moet er wel even geduld voor hebben. In het voorjaar, wanneer de lente haar intrede doet, zullen de multicolour tulpen langzaam tevoorschijn komen en, afhankelijk van het weer, in april/mei in bloei komen!

Multicolour tulpenbollen verzorgen

Tulpen zijn echte voorjaarbloeiers. Zorg dat je bollen tussen de maanden september en december plant, en zorg dat je de eerste vorst voor bent.

Plant de tulpenbollen in de lossen grond, ongeveer 10 centimeter diep en zo’n 5 centimeter van elkaar, met de punt van de bol naar boven.

Plant de tulpen op een zonnige (of halfschaduw) plek. Geef de tulpenbollen alleen na het planten (of bij extreme droogte) wat water en laat de natuur verder haar werk doen.

Extra tip: Tulpenbollen zijn geen meerjarige bollen, en moeten in juli, ongeveer acht weken na hun bloeiperiode, worden gerooid. Bewaar de bloembollen vervolgens droog, en plant deze (wanneer gewenst) weer op in dezelfde periode als het voorgaande jaar, namelijk tussen september en december.