Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Verras tijdens Dag van de Zorg 2024

De Dag van de Zorg vieren we op 12 mei 2024. We vieren dan de toewijding en compassie van zorgmedewerkers over de hele wereld. Deze speciale dag in 2024 is bedoeld om de onvermoeibare inspanningen van degenen die zich inzetten voor de gezondheid en het welzijn van anderen, te erkennen en te waarderen.

Dag van de Zorg 2024

De Dag van de Zorg is een jaarlijks terugkerend evenement dat in 2024 wereldwijd wordt gevierd op 12 mei. Op deze dag herdenken we de geboortedag van Florence Nightingale, een pionier in de moderne verpleegkunde. Het is een dag waarop we stilstaan bij de ongelooflijke inzet van zorgmedewerkers, van verpleegkundigen en artsen tot verzorgers en therapeuten. Hun werk is van onschatbare waarde voor onze samenleving, vooral in tijden van crisis zoals de COVID-19 pandemie.

Zorgmedewerkers: onze helden

Zorgmedewerkers staan altijd paraat, dag en nacht, om anderen te helpen. Ze bieden medische zorg, emotionele steun en troost aan degenen die het nodig hebben. Ze werken vaak onder moeilijke omstandigheden en stellen hun eigen welzijn soms op de tweede plaats. Het is dan ook van groot belang dat we niet alleen op de Dag van de Zorg, maar het hele jaar van 2024 onze dankbaarheid tonen.

De Dag van de verpleging 2024

Wist je dat de Dag van de Zorg een aantal jaar geleden vaker werd uitgesproken als ‘De Dag van de Verpleging’? Sinds een aantal jaar wordt de Dag van de Verpleging ook wel de Dag van de Zorg genoemd.

Denk eens aan tulpen

Ben je op zoek naar een leuk Dag van de Zorg cadeau? Denk dan eens aan tulpen! Tulpen zijn niet alleen prachtige bloemen, maar ze hebben ook een diepe symbolische betekenis. Ze staan symbool voor liefde, waardering en dankbaarheid. Daarom zijn ze de perfecte keuze om onze zorgmedewerkers te laten zien hoezeer we hun inzet op prijs stellen. Denk daarom tijdens de Dag van de Zorg 2024 eens aan tulpen als blijk van waardering!

Samen kunnen we deze speciale dag in 2024 nog specialer maken en onze heldhaftige zorgmedewerkers laten zien dat ze niet alleen staan. Onze brievenbus tulpen lenen zich perfect voor deze gelegenheid. Een kleine moeite, maar een groot gebaar, garantie voor een glimlach op het gezicht van onze zorgtoppers. Vergeet dus niet op zondag 12 mei 2024 je waardering te laten blijken!

Gerelateerde Producten
€ 13,95
€ 12,95
€ 17,45 € 17,95