Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Tulpen en Sinterklaas

Wist je dat Tulpen en Sinterklaas heel veel gemeen hebben? Tulpen en Sinterklaas zijn twee van de meest iconische symbolen van Nederland. Tulpen zijn de nationale bloem van Nederland en Sinterklaas is de nationale feestdag. De twee zijn dan ook vaak met elkaar verbonden, om een aantal redenen... (lees verder onder de afbeelding)

Ten eerste zijn beide van oorsprong uit Turkije afkomstig. Tulpen werden in de 16e eeuw vanuit Turkije naar Nederland gebracht en werden al snel populair. Sinterklaas was een bisschop van Myra, een stad in het huidige Turkije. Zowel de tulp als Sinterklaas zijn symbolen van Nederland. Tulpen zijn al eeuwenlang een belangrijk onderdeel van de Nederlandse cultuur en identiteit. Sinterklaas is de nationale feestdag van Nederland. Daarnaast staan ze allebei symbool voor vrolijkheid en geluk. Tulpen zijn beschikbaar in vele mooie kleuren en geven je een gevoel van geluk. Sinterklaas is een feestdag die staat voor geluk en gezelligheid.

Bij Tulpen.nl zijn tulpen jaarrond beschikbaar, een tulpencadeau geven voor Sinterklaas behoort dus tot de opties! Speciaal daarvoor heeft Tulpen.nl een mooi Sint-brievenbuspakket samengesteld. Dit pakket wordt bezorgt door de brievenbus. Zo hoeft de ontvanger niet thuis te zijn op het moment van bezorgen en is de verrassing nog groter bij thuiskomst.

De Sinterklaasperiode is de ideale periode om je tulpenbollen te planten en daar is dan de laatste overeenkomst, want de tulpenbollen van Tulpen.nl worden verzonden in een jute zakje net zoals gebruikt wordt bij het Sinterklaasfeest. Ook hiervoor hebben we een themapakket samengesteld, namelijk ons Sint-bollenpakket. Hierin vind je 20 gemengde tulpenbollen in een jute zakje en een heerlijke Tony chocolonely Sinterklaas reep.

Stel je liever je eigen cadeau samen? Uiteraard is dat geen probleem, kies je favoriete kleur bollen of tulpen en voeg gemakkelijk een heerlijke reep of vaas toe. Vergeet niet je persoonlijke boodschap toe te voegen op het Sinterklaas kaartje. Zo kom je dus goed beslagen ten ijs!

Gerelateerde Producten
€ 12,95
€ 12,95
€ 14,95
€ 12,95