Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Tulpen met Kerst

Tulpen met kerst is een combinatie die steeds populairder wordt. Tulpen zijn immers een vrolijke en kleurrijke bloem die perfect passen bij de feestdagen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, van wit tot rood, roze en paars. Tulpen kunnen zowel in een boeket als in een kerststukje worden verwerkt.

Kersttulpen Populair

Er zijn verschillende redenen waarom kerst tulpen zo populair zijn. Ten eerste zijn ze een prachtige en kleurrijke bloem die een feestelijke uitstraling geeft aan elke ruimte. Ten tweede zijn ze relatief betaalbaar, waardoor ze een betaalbare manier zijn om je huis voor de feestdagen te versieren. Ten slotte zijn kerst tulpen verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zodat je ze kunt combineren met andere kerstdecoraties om een unieke look te creëren.

Kerstarrangementen

Bij Tulpen.nl hebben we diverse kerstarrangementen beschikbaar. Speciaal voor de feestdagen hebben we een Kerstboeket tulpen samengesteld. Dit boeket bevat naast 20 rode tulpen, kerstgroen en een leuke kerststeker. Daarnaast hebben we een speciaal Kerst brievenbuspakket, ook hierin hebben we onze mooiste rode tulpen geselecteerd met daarbij wat kerstgroen, een reep Tony Chocolonely en onze kersthangers.

Verzorgingstips

Voor kersttulpen gelden dezelfde verzorgingstips als voor de gewone tulpen. Snijd een stukje van de stelen af en zet de tulpen in een schone vaas met een laagje water. Zorg ervoor dat de tulpen niet te dicht bij de verwarming of kachel staan, hoe koeler hoe langer je plezier hebt van de tulpen. Zorg er tevens voor dat de tulpen niet te dicht bij de fruitschaal staan.

Gerelateerde Producten
€ 12,95
€ 12,95
€ 20,95
€ 14,95