Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Tulpen tijdens Pasen

Tulpen zijn een populaire bloem die vaak wordt geassocieerd met Pasen. Ze bloeien in het voorjaar, rond dezelfde tijd als Pasen valt. Tulpen hebben een vrolijke en frisse uitstraling waardoor ze het ultieme voorjaarsgevoel naar boven brengen. Tulpen zijn er in veel verschillende kleuren, waaronder geel, roze, paars en wit. Dit zijn bij uitstek de kleuren waar we ons huis mee versieren rond Pasen.

Creatief met tulpen

Een mega bos gele of gemengde tulpen zorgt direct voor de Paassfeer. Wil je een keer iets anders, zet dan verschillende mini-vaasjes bij elkaar. Door verschillende soorten tulpen in de vaasjes te doen die elk op hun eigen tempo groeien krijg je een speels en vrolijk effect. Je kunt tulpen ook combineren met takken. Een paar Forsythiatakken zorgen bijvoorbeeld voor extra hoogte in het boeket. Een stevige Paastak (kronkelwilg of hazelaar) kan tevens dienen als frame waarin je decoratieve eieren ophangt of kleine buisjes met in elk een kort afgesneden tulp.

Wil echt iets anders aan je interieur toevoegen dan kunnen de stelen van de tulpen in allerlei bijzondere vormen gebogen worden. Het maakt daarbij niet uit welke soort tulp je daarvoor gebruikt. De truc is om de tulp ‘droog te leggen’. Door de bloem een nachtje geen water te geven, wordt de tulp slap en buigzaam. Als je de tulp in de gewenste vorm hebt gebogen, geef je weer water. De tulp behoudt dan de kromme vorm. Zo maak je eenvoudig een paaskrans in een ronde vaas en heb je direct iets bijzonders op tafel.

Paastulpen bestellen

Je Paastulpen bestel je eenvoudig in de webshop van Tulpen.nl. Indien je voor 12:00 uur besteld worden de tulpen dezelfde dag nog verzonden, om de volgende dag te worden bezorgd.

 

Gerelateerde Producten
€ 12,95
€ 12,95
€ 20,95
€ 13,95