Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Lente Giftbox (30 gemengde tulpen)

Uitverkocht
€ 22,95

Met onze Lente Giftbox haal je het voorjaar helemaal in huis! De giftbox bevat 30 gemengde tulpen inclusief tulpen chocolaatjes. Een perfect geschenk voor om de warmte van het voorjaar gewoon nu al in huis te halen!

 • Direct van eigen kwekerij
 • Voor 12 uur besteld, morgen in huis
 • Kies zelf een dag om te bezorgen
 • Verpakt in een vrolijke cadeauverpakking
 • Boodschap toevoegen? Wij zorgen voor een passend kaartje.

Op de productfoto's staan 30 gemengde tulpen in de vaas.

 

Over Lente Giftbox

De Lente is in aantocht! Om de lente te vieren en het voorjaar goed te beginnen hebben we special ter gelegenheid hiervan een giftbox samengesteld. Naast de 30 prachtige gemengde tulpen zitten er 4 overheerlijke tulpjes van chocolade in de giftbox in Delfts Blauwe geschenkverpakking. Dubbel genieten dus! 

Deze giftbox ter waarde van €22,95 bestaat uit 30 gemengde tulpen inclusief een doosje met tulpenchocolaatjes. Leuk om te geven en leuk om te krijgen! We bezorgen wanneer jij dat wilt. De tulpen komen rechtstreeks van onze eigen kwekerij en zijn dus super vers. 

Verzorgingstips voor gekleurde tulpen

Het lijkt ons logische dat je van deze gekleurde tulpen zo lang mogelijk wilt genieten. Neem dan onderstaande verzorgingstips door! Door deze tips te hanteren, garanderen we jou dat je tenminste 7 dagen van de tulpen mix kunt genieten.

Hier een aantal belangrijke tips voor de gemengde tulpen:

 1. Houdt er rekening mee dat de gekleurde tulpen nog een aantal centimeters door kunnen groeien eenmaal in de vaas. Zorg dus voor een vaas die hoog genoeg is.

 2. Mocht de tulpen mix wat zijn uitgeput na vervoer, zorg er dan voor dat ze worden ingerold in papier. Eenmaal in het papier gerold en een aantal uurtjes op water gezet, zijn de tulpen weer op volle sterkte.

 3. Snijd altijd een stukje van de onderkant van de stelen af voordat je het gemengde boeket tulpen in de vaas zet. Zo kunnen de tulpen gemakkelijker water opnemen en gaan langer mee.

 4. Onze gemengde tulpen mix gedijen het beste op kamertemperatuur en staan liever niet droog. Zorg er dus voor dat het boeket met tulpen voldoende water kan drinken.

 5. Zorg dat de gemengde tulpen uit de zon, uit de buurt van fruit en op een koele plek staan.

 6. Een laatste tip voor de echte tulpenfanaten... Zet de vaas met de gekleurde tulpen in de nacht buiten (uit de wind en zonder vorst). Tulpen houden van een beetje kou, zo gaan extra lang mee.


En nu genieten!