Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Winter brievenbus tulpenpakket

Uitverkocht
€ 14,95

Op zoek naar het perfecte cadeau voor tijdens de winterdagen? Dan is ons Winter brievenbus tulpenpakket wat je zoekt!

  • Direct van eigen kwekerij!
  • Vóór 12 uur besteld, morgen in huis!
  • Kies zelf een dag om te bezorgen.
  • Verpakt in cadeauverpakking.
  • Boodschap toevoegen? Kies een kaartje naar wens.

Het brievenbusdoosje bevat 10 multicolour tulpen, een heerlijke Tony reep en een paar sokken, zodat je geen koude voeten meer krijgt! Vraag hier een offerte op maat aan. 

Over onze multicolour (winter) tulpen

Ons zorgvuldig samengestelde Winter brievenbus tulpenpakket is het ideale geschenk voor tijdens de koude winterdagen. Het pakket bestaat uit 10 warmgekleurde tulpen, perfect voor tijdens een koude winterperiode!

Dit brievenbuspakket bevat 10 multicolour tulpen, een heerlijke reep van Tony Chocolonely en een paar warme sokken, zodat je nooit meer last hebt van koude voeten! Voeg moeiteloos een persoonlijke boodschap toe, en wij zorgen ervoor dat het kaartje keurig wordt bijgevoegd. Om optimaal te genieten van de prachtige kleuren van de tulpen, raden we aan om de bijgevoegde flyer met verzorgingstips nauwgezet op te volgen. Het pakket wordt eenvoudig door de brievenbus bezorgd, zonder dat er iemand thuis hoeft te zijn!

Jouw tulpen verzorgen

Om maximaal te genieten van de prachtige warmgekleurde tulpen, is het cruciaal om ze goed te onderhouden. Volg deze simpele stappen om minstens een week lang te kunnen genieten van de schitterende tulpen:

Gebruik een schone vaas om de tulpen in te schikken. Snijd een klein stukje van de onderkant van de stelen af voordat je ze in de vaas plaatst, zodat de tulpen optimaal water kunnen opnemen.

Zorg ervoor dat de tulpen op kamertemperatuur blijven om ze in optimale conditie te behouden. Vermijd het plaatsen van de tulpen in de buurt van fruit.

Ververs regelmatig het water in de vaas, idealiter om de twee dagen. Snijd ook telkens een klein stukje van de stelen af voordat je de tulpen terugplaatst. Dit stimuleert de wateropname en verlengt de levensduur van de bloemen.

Door deze eenvoudige verzorgingstips op te volgen, verleng je aanzienlijk de bloeiperiode van je tulpen en kun je nog langer genieten van hun pracht!