Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Tulpen in de winter

Wanneer de dagen korter worden en het buiten guur en koud is, zal je niet direct aan tulpen denken. Toch zijn er jaarrond tulpen beschikbaar. In de winter hebben we de Wintertulpen. Dit is mogelijk door de tulpenbollen te behandelen met een lage temperatuur in de koelcel, en daarna een hogere temperatuur in de kas. Deze behandeling, 'broeien’ genoemd, zorgt ervoor dat de tulpenbol in de winter gaat groeien. Tulpenkwekers die tulpen in de kas 'afbroeien' worden daarom ook 'tulpenboeiers' genoemd. 

Door de verschillende manieren van ‘broeien’ is het mogelijk om jaarrond tulpen te hebben. En zeg nou zelf wat is nou leuker dan tijdens de wintertijd een mooie voorjaarsbloem op tafel te hebben staan. En wist je als je de tulpen buiten zet je nog langer van de tulpen kunt genieten? Let hierbij wel op dat je ze niet buiten zet als de temperatuur onder de 2 graden komt, want dan lopen ze de kans te bevriezen. Lees hier hoe je zo lang mogelijk van je tulpen kunt genieten. 

Doordat de tulpen in vele kleuren beschikbaar zijn, ook in de winter, is deze uitermate geschikt voor elk interieur en als cadeau. Bij Tulpen.nl vindt je jaarrond tulpen. Speciaal voor de winter is er ons winter brievenbus tulpenpakket met 10 multicolour warme tulpen, warme tulpensokken en een overheerlijke reep. Leuk om jezelf cadeau te geven, of een ander te verrassen!

Gerelateerde Producten
€ 12,95
€ 12,95
€ 13,95