Toggle Nav
Winkelwagen
Minicart USP
minicart_usp

Zonder omwegen en super vers!

Verras met tulpen op Secretaressedag

Nationale secretaressedag is een jaarlijkse ‘feestdag’ in Nederland en België. Traditiegetrouw wordt deze dag jaarlijks gevierd op de 3e donderdag in april. Dit jaar valt secretaressedag op donderdag 18 april 2024. Werkgevers bedanken hun secretaresses, secretarieel medewerkers en management assistentes voor hun belangrijke werk binnen de organisatie. Jaarlijks worden deze medewerkers in het zonnetje gezet met een cadeau. Bloemen zijn hierin meestal favoriet en dan in het bijzonder de tulp.

Tulpen populair

Tulpen zijn populair omdat ze een symbool zijn voor waardering en dankbaarheid, precies wat je wilt overbrengen op secretaressedag. Tulpen zijn er in grote verscheidenheid aan kleuren, soorten en maten, zodoende vind je altijd een geschikt boeket dat in de smaak valt. Omdat secretaressedag in het voorjaar valt, wanneer de tulpen in bloei staan, breng je het lentegevoel naar kantoor.

Geef tulpen cadeau

Wanneer je niet goed weet wat de lievelingstulpen van je secretaresse zijn, dan is het altijd een goed idee om een bos gemengde tulpen te geven. Wil je echt indruk wilt maken kun je kiezen voor gemengde dubbele tulpen of roze dubbele tulpen. Door de dubbele bloemblaadjes zijn de koppen van deze tulpen extra groot. Om je cadeau nog persoonlijk persoonlijk te maken is het een goed idee om een persoonlijk kaartje toe te voegen.

Gerelateerde Producten
€ 24,95